Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

                                         Τα αρχεία της χαμένης γνώσης
Συγγραφέας: Παναγιώτης Α. Τουλάτος
Εκδότης: Πύρρα
Αριθμός Σελίδων: 526
Έτος Έκδοσης: 05-2010
Βάρος: 1,13 Kg

Τίτλος πρωτοτύπου:

Τιμή Εκδότη: 40,38€
Τιμή biblioasi.gr: 36,34€


Συγγραφέας: Παναγιώτης Α. Τουλάτος
Εκδότης: Πύρρα

Τα αρχεία της χαμένης γνώσης
Περιγραφή    [...] Έτσι λοιπόν σε αυτόν τον τόμο, μετά τα εισαγωγικά στοιχεία περί ψυχής, μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα από όσα αφορούν ή σχετίζονται άρρηκτα με την ψυχή.

Πιο συγκεκριμένα σχετικά με την Προΰπαρξη της ψυχής, με τη Δημιουργία, με την Ουσία της, για τον ρόλο του Αιθέρος και του Πυρός, για την Έννοια και την Έδρα της ψυχής, καθώς επίσης τα πάντα που αφορούν στα Στοιχεία, στις Δυνάμεις, στις Ενέργειες και στην Ύλη.

Ακόμη υπάρχει ειδικό κεφάλαιο που αναφέρεται στον Νου, όπως και στην Εξέλιξη, στη Φυσική, στους Νόμους και στην Ατομικότητα κάθε ψυχής.

Επίσης το κεφάλαιο "Περί Γονιδίων" αναμένεται πως θα ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα της σύγχρονης διανοήσεως, αφού μεταξύ άλλων γνωστών ίσως στην επιστήμη δεδομένων περιγράφονται πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα κανείς δεν τόλμησε να παραδεχτεί.

Ο δε τόμος αυτός ολοκληρώνεται με τα κεφάλαια: Περί Παραψυχολογίας, όπου περιγράφονται τα διάφορα παραψυχολογικά φαινόμενα και ο ρόλος της ψυχής σε αυτά, περί Συνειδήσεως, περί Πόνου, περί Παθών και περί Ψυχαναλύσεως, όπου υπάρχουν πληροφορίες και στοιχεία που συμπληρώνουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζει κανείς πριν περάσει στην ανάγνωση των επόμενων τόμων, που αφορούν κυρίως στην πορεία της ψυχής μετά από τον θάνατο του φυσικού φορέα της, που είναι το ανθρώπινο σώμα.

Άλλωστε οποιαδήποτε γνώση είναι βιωματική, οι γνώσεις όμως του βιβλίου έχουν αποτελεσματικότητα...

Παναγιώτης Α. Τουλάτος


Τιμή Εκδότη: 40,00€
Τιμή biblioasi.gr: 36,00€
Τα αρχεία της χαμένης γνώσης

Γραμμένο με εμπεριστατωμένο τρόπο και πλήθος αποδεικτικών στοιχείων για όλα όσα περιγράφονται στις σελίδες του, το βιβλίο αυτό υπόσχεται μια ισχυρή γροθιά στο παγκόσμιο θρησκευτικό και κοινωνικό κατεστημένο, ταράζοντας συνειδήσεις και αφυπνίζοντας το αναγνωστικό κοινό.
Καθένας πια μπορεί να κατακτήσει την αληθινή γνώση μέσα από τα περιεχόμενα του βιβλίου αυτού, κι ακόμη, λαμβάνοντας πλούσιο πνευματικής φύσεως υλικό, θέλοντας και μη ενεργοποιείται στο πεδίο της αναζήτησης της αλήθειας.


Κατηγορίες  : Διαλογισμός, Γνώση, Θεολογία - Λόγοι, δοκίμια, διαλέξεις
                                                                              Σειρά  : Διάλογοι Πυρός


Εκδότης  : Πύρρα
Έτος έκδοσης  :  2005
ISBN  :  960-87585-1-3
Σελίδες  :  397
Τόμος  :  1


 ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΧΑΜΕΝΗΣ ΓΝΩΣΗΣ-ΛΟΓΟΙ ΠΥΡΟΣ
Τίτλος : Τα αρχεία της χαμένης γνώσης Ι
 Λόγοι πυρός
Συγγραφέας :  Τουλάτος, Παναγιώτης
ISBN : 9608758505
ISBN 13 : 9789608758506
Εκδόσεις : ΠΥΡΡΑ
Χρονολογία έκδοσης : 2003
Σελίδες : 606
 Τιμή Vres : 36.00 euro

 Περιγραφή : απλουστευμένο μέρος του.
Περιγραφή:
 Φίλοι αναγνώστες, το βιβλίο που έχετε ανά χείρας είναι κοινωνία γνώσεων, εμπειριών και αρχείων, τα οποία συνέλεξα με την χάριν του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και με την μεσολάβηση της μεγαλομάρτυρος της γνώσης και της σοφίας Αγίας Αικατερίνης. Η αγάπη μου για τους αδελφούς μου είναι η γέφυρα που μεταλαμπαδεύει την γνώση από ακατάληπτους χώρους γνώσης του φωτός και της σοφίας και είναι αυτή που μου χαρίζει την κοινωνία με όλους εσάς, ώστε όταν έλθει η ώρα της κρίσεως, να μην έχουν μείνει σκοτεινές κάποιες πτυχές του συνειδητού χώρου, αλλά να έχουν φθάσει μέχρι τα πλέον απομακρυσμένα σημεία τα φώτα της σοφίας και της γνώσης του πνεύματος του Θεού. Όλες οι σκοτεινές γωνίες φωτίζονται από το φως του Ιησού, ώστε αυτοί που θα θελήσουν να ατενίσουν το φως να απαλλαγούν από οποιεσδήποτε απορίες και αμφιβολίες μέσω των αρχείων και των πληροφοριών που θα λάβουν, ενώ αυτοί που θα απομακρυνθούν από το φως, να έχουν πλησίον τους ένα μάρτυρα την ώρα της εσχάτης κρίσεως, χωρίς να μπορούν να ισχυριστούν ότι δεν τους δόθηκαν οι -Εκδότης: Πύρρα         
                                                      (από τον πρόλογο του βιβλίου)


                                                                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου